28. mars 2024

Ingen kjærlighet i ny storseier

Feiret 5-0 seieren. Foto: bwfc.co.uk

Det rant inn med mål da Bolton tok i mot MK Dons på selveste valentindagen. Videoer i saken.

Etter at Bolton slo Peterborough 5-0 på bortebane i forrige kamp tenkte nok mange at en slik seier ikke vil komme på nytt så raskt. De tok feil.

For da det var gått 28 minutter på klokka tirsdag kveld ledet Bolton allerede 3-0. Ricardo Santos, L. Mbete og Gethin Jones var målscorerne.

I andre omgang satte Eoin Toal inn 4-0 målen og til slutt var det Randell Williams som fikk æren av å avslutte valentinmasakeren slik at det bli en sterk 5-0 seier fremfor drøye 16.000 tilskuere.

Les hele Match report her

Fornøyd Boltontrener. Foto: bwfc.co.uk

Boltons trener, Ian Evatt er glad for resultatet.

-We needed that. We needed to close that gap with the teams around us. We’ve said it all season. We’ve created a lot of chances and sometimes those chances haven’t gone in. At the moment they’re going in. I don’t think we’re necessarily creating more, we’re just being more ruthless and clinical with our chances, which is good, sa han til bwfc.co.uk etter kampen.

Se hva Luke Mbete og trener Ian Evatt sa i intervjuene etter kampen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.