23. april 2024

Gikk på en bortesmell – frustrert trener

Boltons trener Ian Evatt. Foto: bwfc.co.uk

Det gikk ikke helt veien da Bolton dro for å møte Portsmouth tirsdag kveld. Videoer i saken.

Det stod 0-0 til pause og rett etter sidebyttet satte Boltons Dion Charles inn 1-0 til Bolton.

Så ble det 1-1 etter 73 minutter. Etter det ble det to mål til til hjemmelaget og kampen ente 3-1.

Les hele Match report her

Ian Evatt, Bolton trener, var frustrert etter kampen.

-The frustration is we put ourselves in a really good position in the game. We’d done the hard job and got ourselves ahead, had a big chance to go 2-0 up, and in the second half we looked relatively comfortable. I think that’s the first time in a long, long time this group of players has lost a game when we’ve been ahead and I put that down to mental fatigue, sa Evatt til bwfc.co.uk etter kampen.

Les hele intervjuet her

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.