28. mai 2024

Angående Supportercupen 2018

Eirik Hiim Titland, leder bwscn.

Eirik Hiim Titland, leder bwscn.

Leder i BWSCN, Eirik Hiim Titland, kommer her med en uttalelse angående situasjonen vedrørende årets supportercup.

– Det er svært beklagelig at vi ikke får deltatt på supportercupen i år. Dette skyldes ikke bare manglende interesse som først ble publisert. Men det ligger også en teknisk svikt til grunn. 

OPPDATERT 12. april: VI STILLER LAG

Videre sier han:

Normal prosedyre ved påmelding av lag til supportercupen er at undertegnede mottar en epost fra Supporterunionen (SBF) med påmeldingskjema. Normalt sett har vi på det tidspunktet allerede samlet sammen et lag, og jeg kan melde oss på cupen umiddelbart. Men i år har flere ting gått galt.

For det første så kan jeg ikke huske å ha mottatt påmeldingsskjema fra SBF. Jeg har søkt igjennom innboksen uten å finne noe.

SBF forteller at de har fått noen eposter i retur fra meg som ikke kunne leveres. Epostadressen min streiket en periode av ukjent grunn, og antakeligvis er dette skylden for at vi aldri ble påmeldt.

Når jeg så får en telefon fra styremedlem Ronny Pettersen i morges om at puljene og kampoppsettet er klart, men at Bolton ikke er med, ble det krisestemning her. Jeg begynte å undersøke hvorfor vi ikke var med, og har kommet frem til at det må være den perioden hvor epostadressen eirik@boltonsupporter.net trøblet seg.

For det andre, når uhellet allerede var skjedd og vi sjekket spillerlisten som viste 4 og en usikker, ble vi enige om at vi uansett var for få spillere, og det dermed var like greit at vi ikke var påmeldt.

Men nå som det ble publisert at vi ikke deltar, ble det tydelig dårlig stemning på facebookgruppen vår.  Noen flere har ytret sin interesse for deltakelse i etterkant av denne kjedelige situasjonen ble kjent. En rask opptelling i så fall viser 7 spillere pluss en usikker. Dette er fortsatt i underkant av hva som trengs av mannskap, men vi har nå kontaktet SBF og bedt om å bli kontaktet hvis et lag trekker seg fra cupen. Jeg, som ansvarlig, er fryktelig lei meg for dette.

Jeg stoler ikke lengre på postadressen eirik@boltonsupporter.net og endrer kontaktinfo til eirik.titland@gmail.com

Jeg håper nå det blir en åpning for Bolton til å delta likevel og skal publisere så raskt jeg vet noe mer.

Mvh
Eirik Hiim Titland

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese