19. april 2024

Chris Longe scorte sitt første mål for Bolton. Foto: bwfc.co.uk

Etter å spilt ha spilt seks kamper i 2017 uten en eneste seier, pustet mange ut da Bolton vant 4-1 over Walsall lørdag.

For en gang skyld var det motstanderne som scorte først, men Boltons spillere tok seg sammen og tok kontroll over kampen.

Videoer nederst i saken.

Det var altså Walsall som tok ledelsen på Macron etter bare 4 minutter. Men 11 minutter senere utlignet Madine til 1-1.

Så var det en uheldig Walsall-spiller som satte ballen i eget mål før Liam Trotter førte Bolton opp i 3-1 ledelse.

Rett før slutt satte nykommeren Chris Long inn sitt første mål og kampen endte 4-1.

Les hele Match Report her

Det var veldig viktig å få seieren i dag. Det er en seier som vil gi alle et løft etter en vanskelig uke, og sette et smil tilbake på alles ansikt, sa trener Parkinson etter kampen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.