12. juni 2024

Assistkongen blir i Bolton!

Bolton skal få nytte av denne mannens silkefot også neste sesong. Foto: bwfc.co.uk

Filipe Morais var en åpenbaring for Bolton forrige sesong. Portugiseren kom til klubben i februar 2017, men rakk likevel å notere seg for hele 13 assist på de 19 kampene han spilte. Nå har 31-åringen signert en kontrakt som strekker seg ut neste sesong, med opsjon på ytterligere ett år. Mannen med silkefoten er meget fornøyd med å bli værende i Wanderers: – Jeg er strålende fornøyd med å ha fått ting på plass. Bolton Wanderers er den eneste klubben jeg vil være i for øyeblikket. Familien min og jeg stortrives her, og jeg kan ikke vente med å komme i gang med sesongen. PP er naturlig nok like begeistret som Morais: – Filipe gjorde det meget godt for oss den tiden han var her forrige sesong. Det skulle bare mangle at vi ønsket han videre. 

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese