15. juli 2024

Bekreftet: Madine har signert ny kontrakt!

Gary Madine blir å se i denne trøya også neste sesong. Foto: bwfc.co.uk

Gary Madine har i dag satt penn på papir, og signert for to nye år i Bolton-trøya. Det bekrefter Trotters på sin offisielle hjemmeside. Spissen, som var fjorårets toppscorer for Bolton (sammen med Josh Vela) var på utgående kontrakt, men ikke overraskende ønsket PP å ha han med videre opp i Championship. 

26-åringen kom til Bolton sommeren 2015 etter å ha blitt sluppet av Sheffield Wednesday. Han har notert seg for beskjedne 14 mål på 68 kamper, men har ofte blitt sett på som en viktig brikke når det kommer til det kollektive. Selv er Madine strålende fornøyd med å ha signert ny kontrakt: – Jeg er overlykkelig for å ha fått dette i orden, og ikke minst så raskt. Forrige sesong var en fantastisk opplevelse, og jeg tror vi fort kan finne på å overraske mange neste sesong. 

Også PP selv er glad for at dette nå er i orden: – Gary hadde en god sesong i fjor, og vi er glad for at han også vil være med oss neste sesong. Han har et enormt potensiale, og det kommer vi til å gjøre det vi kan for å få frem. 

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese