12. juni 2024

Betraktninger fra lederen av tippekonkurransen

Nedrykkspøkelse?

Til tider har det vært sært å være skøyteentusiast og Boltonsupporter. Men årets skøytesesong har overgått alle forventninger og kunne knapt bli bedre. Når det gjelder Bolton har sesongen derimot vært svært blandet med en start som ikke kunne vært verre.

Men etter hvert løftet laget seg og lå en stund på sikker plass og man trodde det var mulig å unngå nedrykk. Men de siste kampene viser at laget nå er på full fart nedover. Etter min mening var kampen mot Leeds starten på elendigheten. Et bunnlag i fortvilet jakt på poeng blei utspilt av et middelmådig lag som ikke hadde noe å spille for.

Så ble det et nytt tap i en skjebnekamp. Og kampbildet ble akkurat som i alle forgående kamper. Tafatt spill og dårlige taktiske disposisjoner. Jeg synes ikke Parkinson på noen måte får det beste ut av hver enkelt spiller. Noe også spiller-ratingen etter kampen også viser.

Managerbyttet til Birmingham har vært meget vellykket i og med 3 seiere på de 3 siste kampene. Kommende kamper mot Derby og Millwall er nye skjebnekamper for oss. Vi har 3 bortekamper, men har vunnet kun 1 i løpet av tidligere kamper i år. Vi har i midlertid ikke råd til å sparke manageren, men vi kan vel omplassere han? Vi har 2 andre lag som topper sine serier. Her kan det være lagledere som kan sine ting. Uten en endring nå blir det nedrykk.

Vi klarer maks 3 poeng på våre 6 siste kamper..

Vi blir da forbigått av Sunderland, Birmingham og Barnsley og ender nest sist. Men det er ingen katastrofe å gå ned igjen. Da kan vi kvitte oss med alle de overbetalte spillerne og alle «leiesoldatene». Vi har lovende rekrutter som fint kan hevde seg i 1.divisjon.

Men vi bør beholde noen som Vela, Alnwick, Wheater, Clough og Le Fondre.

/Petrotter

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese