28. mai 2024

Bokbad og fotballkveld på Ophelia Fotball

keegan-2

Forfatterne Håkon Ohlgren og Roger Ødegård har virkelig satt ord og bilder på tiden da vi digget Tippekampen, Arne Scheie og fotballkort.

Nå har du muligheten til å være med på en skikkelig mimrekveld, der våre gamle fotballhelter fra England blir børstet støvet av og hyllet.

Supporterunionen har send dette ut til alle medlemsklubbene:

Ophelia fotball
Holbergs gate 19, 0166 Oslo.
Dato: Mandag 19. desember 2016.

Nylig ble deres andre bok publisert og hvilken fantastisk oppfølger det er. ALT VAR MYE BEDRE UNDER KEEGAN 2 er en perfekt julegave for alle oss som elsker engelsk fotball.

Bokens forord: Med denne boken ønsker vi å gjenskape magien fra den tiden vi lærte å elske engelsk fotball med en barnslig glød bortenfor liv og død. For i motsetning til de ekte mannfolka som var heltene våre, ble vi jo egentlig aldri eldre enn 13 år. Boka er ment å være en hyllest til ei tid der skoa var svarte, hår grodde vilt, folk i alle samfunnslag hadde råd til å gå på kampene, og der spillerne var hele mennesker med glimt i øyet og et liv utenfor banen. Enjoy, football lovers! 

Program:

Kl: 19.00. SBF leder Trond Fuhre ønsker velkommen og presenterer bokbadets bademester Terje Kleven.

→ Presentasjon av forfatterne: Håkon Ohlgren og Roger Ødegård.

Reidar Martinsen: Journalist og fotballguru som var redaktør i blant annet Fotballrevyen, Sport i Bilder og den årlige boken Engelsk Fotball, forteller om da han var ringside da Liverpool slo St. Etienne på Anfield DEN sagnomsuste kvelden i 1977.

Kl: 19.05. Terje Kleven i samtale med Håkon, Roger og Reidar. Vi dykker ned i boken og får blant annet presentert legender, gode historier og sleivspark med humoristisk vinkling!

Kl: 19.30. Det leses opp Liverpool-tekster fra boken.

Kl: 19. 35. Musikalsk innslag. Håkon Ohlgren (vokalist i Onkel Tuka) med gitarist.

Kl: 19. 45. Signering og kjøp av bøkene/t-skjorte. (Kontant og Vipps)

Alt var mye bedre under Keegan 2. Kr 250,- (kr 150 under utsalgspris)
Alt var mye bedre under Keegan. Kr 100.-
T-skjorte. kr 200,-
Kl: 21.00. Premier League kamp fra Goodison Park:

Everton FC vs Liverpool FC

* Konkurranse: Vi tipper sluttresultat på kampen og første målscorer. Liste blir sendt rundt. Navn og dine tips (gratis for å være med).

Premier fra SBF (Krus + pins), Publicom forlag (Bok) og Ophelia fotball (burgermeny + drikke). Deles ut direkte etter kampen er avsluttet.

* Ophelia fotball er den nye fotball-storstuen på Holbergs plass. God pubmat og et rikholdig utvalg av drikkevarer. De har krystallklare fotballskjermer. Stedet kan ta imot 200 gjester. Vær tidlig ute for å få sitteplass.

– 20 årsgrense.

Om du har spørsmål eller ønsker mer informasjon: Send en e-post til trond@supporterunionen.no

Med vennlig hilsen
SBF, Publicom forlag og Ophelia fotball

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese