15. april 2024

Bolton ut av supportercupen

Vi må dessverre meddele at vi må trekke oss fra årets supportercup.

Dette er ene og alene grunnet spillermangel. Vi hadde kun fire spillere på blokken når fristen gikk ut 1.mai.

Vi er klar over ønsket om å låne inn spillere for å kunne delta. Men dette strider først og fremst mot cupens reglement og det ville i tillegg vært med bi-smak om Bolton gjorde det stort med kun fire spillere fra egen stall. Dette kan vi ikke gjøre.

Styreleder Eirik har vært i kontakt med Supporterunionens leder for å sjekke om det står andre lag i kø for å delta. Og det gjør det. Hele fire lag står på vent. Dermed skader det ikke cupen at vi trekker oss. 

Det er selvfølgelig med tungt hjerte at vi kommer til denne beslutningen. Det er ingenting vi heller vil enn at Bolton skal være representert. Men har vi ikke et lag – så har vi ikke et lag.

Styreleder har også undersøkt om cupen har et show-lag eller annet som våre fire spillere kunne spilt for. Men det var ingen slike lag i år. SBF har ikke lengre avtale med TV2 og dermed har også det laget forsvunnet.

Det er bare å beklage til Kristian Mateo Norheim, Nikolai Handle Jensen, Anette H. Jokstad og Johannes Handle Jensen – og god bedring til Preben Jacobsen som også var påmeldt men pådro seg en skade og måtte trekke seg.

Vi lover å prøve igjen neste år. 

På vegne av styret
Eirik Hiim Titland
Leder BWSCN