12. juni 2024

Eirik Hiim Titland, leder bwscn.

Eirik Hiim Titland, leder BWSCN.

Kjære medlemmer i BWSCN.

Først en gledelig nyhet, som er at blekka er på vei. Nok en gang har de mest engasjerte medlemmene samlet krefter og klart å fylle blekka til stor glede for oss alle.

Denne utgaven skulle nok vært sendt ut i god tid før jul.

Men når vi driver med frivillig ulønnet arbeid må man nesten gjøre regning med at folk flest har flere ting i livet enn BWFC og BWSCN. Dermed er ikke forsinkelser så unaturlig.

Når det er sagt så sliter vi fortsatt med rutinene for innbetaling og oppfølging av innbetalingene av medlemskontingenten. Vi er tre mann som sitter en del kvelder og prøver å nøste opp i listen over ubetalte medlemskap og listen over innbetalinger av fremmede navn, samt noen innbetalinger helt uten navn. 

Jeg håper inderlig ikke at de som har fått melding av meg enten på facebook, sms eller epost har tatt seg nær av dette. Det er ikke ment som en purring. Mer en hyggelig påminnelse, eller et håp om litt hjelp til å nøste opp i listen med spørsmålstegn.  Det blir en del ekstra-arbeid når rundt 40 personer står oppført som medlem, når vi ikke finner innbetalingen deres. Og når vi har en beskjeden liste over personer som har betalt, men som vi ikke kjenner navnet på.

Etter en del detektivarbeid og positive svar fra mange på facebook, så har vi klart å korte ned listen. Men fortsatt står noen medlemmer som ubetalte. Dette gjelder også en del av dere som jeg fikk kontakt med i forrige runde. Gikk det i glemmeboken igjen? Med fare for å gjenta meg selv, så håper jeg ikke dere tar det ille opp. Vi vil så gjerne komme frem til at vi kan stryke alle på listen over ubetalte. De som gjenstår nå er medlem nummer:

003
011
044
084
124
153
207
211
261
280

Vi håper veldig at disse 10 medlemmene kan hjelpe oss å nøste opp i dette. Vi vet det er lenge siden regningen kom i posten.  Juni 2017, med forfall i Juli. Men som nevnt, så går det ikke alltid så fort når vi driver med ulønnet frivillig arbeid som dette. Alle disse ble kontaktet i desember uten at vi har funnet noen innbetaling for rett medlem enda.  Vel, det var dagens bønn her fra kontoret en fredagskveld.

Utenom dette vil jeg benytte anledningen å takke for det gamle og ønske dere alle et riktig godt nyttår.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis noen lurer på noe. Vi er her for å hjelpe våre medlemmer, men akkurat nå trenger vi litt hjelp andre veien. God helg!

Hilsen fra

Eirik Hiim Titland
Leder/Chairman
Bolton Wanderers Supporters Club Norway

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese