28. mars 2024

Bortetap etter ekstraomganger

Kaiyne Woolery sikret Bolton ekstraomganger

Tirsdag kveld tok Bolton turen til Bloomfield Road og Blackpool for å spille EFL Cup.

Det startet bra med flere sjanser og over 2000 supportere jublet da Jamie Proctor headet inn 0-1 ledelse til Bolton rett før pausen

Men så snudde det seg rett før kampslutt.

15 minutter før full tid satte Blackpool inn 1-1 målet. Og da tok det ikke lang tid før det stod 2-1. Da ble Kaiyne Woolery sendt ut på banen av trener Phil Parkinson.

Og fem minutter på overtid satte Kaiyne Woolery inn 2-2 målet som førte kampen til ekstraomganger.

Les hele Match Report

Selv om Bolton tok kontroll på kampen, var det Blackpool som satte målene. Det endte til slutt med 4-2 seier til hjemmelaget.

Og snipp snapp snute, så var EFL cupeventyret ute.

MEN; Wanderers kan få sin revansje når EFL Trophy-cupen starter. For også der skal de møte Blackpool.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.