28. mars 2024

Buet av banen – av egne supportere

Rochdale - BoltonÅ tape et derby mot Rochdale var svært tungt å svelge for de rundt 3400 Boltonsupporterne som hadde tatt turen til Crown Oil Arena.

Bortelaget var det beste laget sett under ett, men det var hjemmelaget som scorte det eneste målet.

Gjennom en kombinasjon av skader og sykdom, ble trener Phil Parkinson tvunget til å gjøre fire endringer fra laget som spilte uavgjort mot Bradford City Macron Stadium på lørdag.

Mange bytter

Tom Thorp Foto: bwfc.co.uk

Keshi Anderson, Chris Taylor, Tom Thorpe og Lawrie Wilson kom inn for Sammy Ameobi, Josh Vela, Mark Beevers og Lewis Buxton.

Hele Match Report kan du lese hos BWFC.

Det eneste målet som kom i kampen kom i andre omgang. Og mot spillets gang var det hjemmelagets Steven Davies som puttet ballen i mål etter 52 minutter av kampen.

Bolton hadde noen svært store sjanser for å score, men de klarte det ikke. Faktisk kunne, og burde, Rochdale gått opp til 2-0.

Dette var første gang Rochdale har slått Bolton i ligaspill.

Herlig atmosfære

Supportere i RochdaleDet var 6011 tilskuere på kampen. Ca 4400 var Boltonsupportere. Og det blir det stemning av.

Sang og rop fra start til slutt.

Men når dommeren blåste av kampen startet buingen. Boltonfansen var ikke fornøyd med at laget tapte og viste det ved frustrasjonsrop.

Boltons spillere prøvde å gå til supporterne for å takke for frammøtet, men ble bare møtt med buing.

Det i motsetning til da kampen skulle starte:

Skuffede norske supportere

Det var ikke bare de hardbarkede engelske supporterne som var skuffet etter tapet mot naboen Rochdale. De norske hadde litt og hvert å si om den.

– Det blir for mange feilpassninger, sier en

– Forbanna drittt (på bergensdialekt), sier en annen.

De fleste mente at Bolton var det beste laget på banen. Men når spillerne stadig vekk har feilpassninger eller sparker ballen bakover i stedet for framover, så blir man frustrert.

Men alle var enige om at det å være på bortekamp er en opplevelse alle må få med seg.

Følg med på bwfc.co.uk for mer om kampen

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.