25. juli 2024

Det er med stor glede vi i dag kan fortelle at BWSCN nå er en del av Bolton Wanderers Football Club Supporters Trust. Video i saken.

Vi mottok en henvendelse fra Trusten for en uke siden og vår leder,  Eirik Hiim Titland, har hatt flere møter de siste dagene med Ian Bridge, som er sekretær i BWFCST, for å være helt sikker på hva vi begir oss ut på.

Eirik Hiim Titland, leder BWSCN

-Dette er utelukkende positivt. Vi er nå en del av noe større og vil ha mer innflytelse på supporterrelaterte saker inn mot Bolton Wanderers Football Club.  Jeg vil kalle det en vinn-vinn-vinn-situasjon, sier Eirik Hiim Titland til boltonsupporter.net.

Eneste forskjell vi som norske supportere vil merke er kanskje at vi får litt mer innblikk og informasjon om saker som pågår. Vi får anledning til å komme med innspill og forslag. Og det blir litt mer dugnadsarbeid på Eirik i form av digital møtevirksomhet. Ellers driver vi vår norske supporterklubb helt uavhengig som før.

Sammarbeidet mellom BWSCN og BWFCST ble offisielt presentert torsdag 26/3-2021 som innledning til Q&A-møtet (questions and answers) på Zoom. Styret i BWFCST er svært glade for å ha oss med på laget.

Vi er sammen med en supportergruppering i Latinamerika de første «Affiliates» i Trusten. Kall det gjerne grunnleggerne av paraplyorganisasjonen. Flere supporterklubber og grupperinger vil bli knyttet sammen i fremtiden.

Mer utfyldende informasjon om dette vil komme etterhvert.

Her er noen ord fra sekretæren i BWFCST:

Hello to BWSC Norway!

Greetings and welcome from the BWFCST to our new Affiliate Supporters Group.

On behalf of the Supporters’ Trust board, I would like to thank you for becoming an official Affiliate Supporters Group as we look to widen our reach across the world and be an all-inclusive organisation engaging with our club owners and helping to ensure BWFC has a stable and sustainable future.

We look forward to a long and successful relationship and to welcoming you to Bolton as soon as the current travel situation allows.

 

Best regards
Ian Bridge
(Secretary – BWFCST)

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese