16. april 2024

Dato for årets fellestur er klar

Fra fellesturen i 2016

Det blir en oktobertur til Bolton i år. Styret har bestemt at vi skal over dammen og se Bolton – Rochdale.

Kampen er lørdag 19. oktober og dette blir en ny jubileumstur for oss supportere.

Petter Thorvaldsen skriver følgende:

Årets jubileumstur, der vi markerer 90 år siden FA-cup finalen (seier 2-0 mot Portsmouth) og 10 år med Tittis som formann, går som sagt av stabelen 19.oktober.

Som vanlig har det vært ekstremt vanskelig å finne en passende dato. Og det er umulig å få det til å passe for alle. Men da Steve kansellerte sin reise til Irland løste det seg for en del av oss. Som vanlig er han sentral når det gjelder hotellavtale, transport og billetter til kamp nr 2.

Så hver og en må sørge for at han ikke har tomt glass under oppholdet. Når det gjelder kamp så blir det et revansjeoppgjør med Rochdale, kanskje ikke det mest spennende laget.

Når det gjelder tilleggs kamper er jo ikke ukedagene bestemt, men United spiller hjemme mot Liverpool denne helga. Det vil nok også påvirke flybillettene.

Hotellet supporterne skal bo på. Foto: Bjørn L. Olsen

Som vanlig sørger vi for hotell, t/r til stadion og bankett. Dette dekkes av en rom pris på £42 (som i fjor) p.p. per natt i delt twin rom og kampbillett Bolton £30 (gj.snitts pris) kommer i tillegg.

Kjekt hvis man melder seg på to og to. Enkeltrom kan skaffes. Det er jo stor usikkerhet når det gjelder £ kurs fram mot Brexit så vi må beregne en buffer.

Endelig pris blir omtrent som i fjor.

Da er det bare å skaffe flybillett og melde seg på til pthorva@online.no innen 3. oktober.

Hotellet må forhåndsbetales derfor må også innbetaling skje 3.oktober.