19. april 2024
Boltons trener Phil Parkinson. Foto: bwfc.co.uk

Det måtte 12 kamper til før Bolton fikk sin første seier i serien. Lørdag slo dem Sheffield Wednesday hjemme på Macron og har nå økt fra to til fem poeng.

Trener Phil Parkinson er svært fornøyd.

Video i saken

-We most certainly enjoyed that one – it was a huge win for us, but I thought it was deserved and at 2-0, we probably should’ve killed the game off, sa han til bwfc.co.uk etter kampen.

-That said, there were a lot of big performances from us today and we spoke to the lads about running those hard yards on the football pitch to earn that result and they’ve certainly done that today, sa han videre.

Les hele intervjuet med PP

Å få Sammy Ameobi og Josh Vela tilbake på banen er noe treneren er glad for. For han skryter av begge etter kampen lørdag.

-What a great finish it was from Sammy for his goal, but his all-round display was very, very pleasing and Josh, you’ve got to give him enormous credit. We’ve thrown him in the team without any reserve football under his belt and he’s coped really, really well alongside running himself into the ground for the team.

Det var Bolton som tok ledelsen i 2-1 kampen. Sammy Ameobi satte ballen i mål etter rundt ti minutter i første omgang. 2-0 kom etter at en time var spilt og da det var 22 minutter igjen på klokken reduserte Wednesday.

Les hele match report

Alt i alt var Bolton det beste laget og Sammy Ameobi var den beste spilleren utpå.

Bolton ligger fremdeles sist på tabellen, men alt ligger til rette nå for å plukke poeng etter poeng for å sikre at klubben forblir i championship også neste sesong.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.