28. mai 2024

Bolton hadde før oppgjøret mot Derby gått fem kamper uten seier i Championship. Det var derfor liten tvil om at dagens oppgjør mot Frank Lampards menn var meget viktig.

Derby på sin side, kom til dagens kamp stinne av selvtillit etter å ha slått ut Manchester United i ligacupen i midtuka, og med bare ett tap på de siste åtte kampene i alle turneringer. 

Etter 10 minutter stanget Craige Noone hjemmelaget i ledelsen, noe som også skulle vise seg å bli matchvinnerscoringen. Fra nesten død vinkel klarte Noone å sette ballen i mål etter et innlegg fra Will Buckley. 

Selv om bortelaget hadde mye ball gjennom den første omgangen, klarte de aldri å skape de helt store sjansene. Like før pause var det derimot Oztumer som holdt på å øke ledelsen for Bolton, men skuddet gikk like til side for stolpen. 

Bolton fortsatte å spille med selvtillit gjennom kampen, og ble ikke satt på de altfor store prøvene av bortelaget. Unntaket kom like før full tid, da Remi Matthews, som erstattet en skadet Ben Alnwick, vartet opp med en god redning fra bortelagets Mason Mount. 

Det endte derfor med tre meget viktige poeng for Bolton, som nå har fått en liten men viktig luke til lagene nedover på tabellen. 

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese