18. april 2024

Fellesturen avlyses igjen!

Det er med tungt hjerte vi ser oss nødt til å avlyse den planlagte og lenge etterlengtede fellesturen til Bolton. 

Etter to avlysninger grunnet korona-pandemien var vi utrolig glade for endelig å kunne invitere dere med til Bolton igjen. Når vi nå var i havn med innhenting av priser og var klar til å publisere informasjon om påmelding, startet President Putin en krig som sprer uroligheter og engstelse blandt folk flest. Det skjedde forståelig nok noe med reiselysten til de fleste.

Styret i BWSCN tok en spørrerunde bland våre trofaste reisende og etter en rask opptelling var det ingen tvil. Det blir for få deltakere til å kunne arrangere fellestur med årsmøte, jubileumsmarkering og bankett. 

Mange ville gjerne reist i dag. Men ingen vet hvordan Europa ser ut i slutten av april. De fleste takket derfor nei til deltakelse denne gangen.

BWSCN ser derfor ingen annen utvei enn å avlyse denne gangen og prøve igjen til høsten.

Men et fåtall av våre medlemmer er fortsatt bestemt på å dra. Noen har allerede kjøpt flybilletter og ordnet seg fri fra jobb. Til disse vil vi veldig gjerne beklage det inntrufne, men vi vil være behjelpelig med hotell og kampbilletter til alle som fortsatt vil dra.

Send info til bolton.norge@gmail.com og fortell når du kommer og drar. Og om du ønsker å dele rom med noen. 

Vil vil ta praten med hotellet i håp om å beholde prisene vi har fått oppgitt. Hvis noen ønsker enkeltrom blir det andre priser.

Hold oss oppdatert.

Mvh

Eirik Hiim Titland 

Leder

BWSCN