28. mars 2024

Hentet hjem ett poeng mot Preston

Fredagens kamp på Deepdale ente 0-0. Bolton fikk dermed et nytt poeng og har nå spilt 6 kamper uten tap.

Høydepunkter kan du se i video nederst i saken

Kampen tok egentlig aldri helt av, men det var vell lite tvil om at Preston var nærmest scoring i starten av kampen. Første omgangen ebbet ut i 0-0 uten det helt store.

Les hele match report her

Andre omgang ble litt mer åpen, spesielt mot slutten. Det var flere «nesten»-muligheter for begge lag, hvor om kvaliteten på den siste tredjedelen kunne vært med å avgjøre kampen. Bolton hadde et par skudd, men var relativt lite farlige. Vi hadde en stor sjanse som Armstrong skapte, men etter det var det mye dueller og en del nesten. Vi fikk derimot muligheten til å skaffe oss en gigantsjanse på slutten av kampen, men igjen var kvaliteten, i pasningen 45 grader ut, alt for dårlig og det ble ingen sjanse ut av det.

Les hva trener Philm Parkinson sa etter kampen

Skal Bolton ta 3 poeng og vippe disse viktige uavgjortkampene i vårt favør så må kvaliteten på siste tredjedel opp betydelig. Men veldig positivt at det det ble smultring bakover og en helt ok godkjent prestasjon av The Trotters.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.