25. juli 2024

Hva er denne TRUST’en for noe?

trustlogoBolton Wanderers FC Supporters Trust er en nydannet og offentlig registrert organisasjon som har som mål å ta en del i alle beslutninger som skal tas av Fotballklubben.

Trust’en forplikter seg til å styrke supporternes sak

Av Eirik Hiim Titland

I motsetning til bl.a BWSA og BWSCN (supporterklubbene) som er støttespillere fra sidelinjen, vil BWFC Supporters Trust ha en fot innenfor dørene når avgjørelser i fotballklubben skal tas.

BWFC er lovlig registrert og regulert av FCA (Financial Conduct Authority) og har evnen til å ha eiendeler som enhver bedrift. Dette betyr for eksempel at alle penger i form av aksjer vil tilhøre alle medlemmer likt. Ved å kjøpe seg inn i Bolton Wanderers vil Trust’en ha et ord med i laget som en del av eierskapet, altså på vegne av alle oss som er innmeldt.

Norske BWSCN er i dialog med styremedlemmer i BWFCSTrust angående en kollektiv innmelding, men ettersom dette er en helt ny organisasjon kunne de ikke svare på hvordan dette skal gjøres i praksis, foreløpig. Vi kommer til å jobbe videre med dette, slik at BWSCNorway kan ta del i dette som en organisasjon.

Opptil flere av våre medlemmer her i Norge har allerede meldt seg inn og ønsker være medlem på privat basis i tillegg til et eventuelt kollektivt medlemskap finansiert av BWSCN.

Pr. 20.Januar 2016 har BWFC SUPPORTERS TRUST 3915 medlemmer.

Hvordan melde seg inn i TRUST’en?

Gå til http://www.bwfcst.co.uk/ og klikk på den blå knappen : «Join the Trust today» . Du vil da få 3 valg. Er du under 16 år velger du den i midten. Er du over 16 år og ønsker et privat medlemskap klikk den til venstre: «Annual Membership». Klikk på «Sign up».

Foreløpig er dette gratis, men £10 vil bli fakturert senere. Derfor står det £ 0,00 i regnestykket. Klikk «Proceed to Check Out» nederst på siden.

Du får nå opp et skjema hvor du fyller ut frølgende:

First Name (Fornavn)
Last Name (Etternavn)
Emailaddress (Epostadresse)
Phone (Telefonnummer husk start med +47)
Country (Land –velg Norge)
Address (Gateadresse og husnummer)
Postcode/zip (Postnummer)
Town/City (Poststed)

Du blir så bedt om å lage et passord (password). Dette for at du, som medlem, skal ha mulighet til å logge deg inn på denne nettsiden.

Klikk så på SIGN UP!

We can stand by and do nothing.. or we can stand up and be proud we tried everything!

Etter dette kan det være du blir bedt om å legge inn detaljer rundt betalingen av de £10 som blir trukket ved senere anledning. Følg bare anvisningene og legg inn kortdetaljene dine.

Lykke til!

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese