12. juni 2024

Hvem blir årets supporter?

Foto: supporterunionen.no

Foto: supporterunionen.no

Supporterunionen for britisk fotball (SBF) skal igjen kåre årets supporter.

Dette skriver SBF:

Supporterunionen for britisk fotball (SBF) skal igjen kåre årets supporter, og i den anledning ønsker vi at dere sender inn forslag til kandidater.

Denne kåringen, som SBF har arrangert hvert år siden 1989/90-sesongen, er en hyllest til en person som utmerker seg gjennom sin glødende interesse og engasjement for britisk fotball og for klubben i sitt hjerte. Vi ønsker at du/dere skriver en begrunnelse for hvorfor dere mener at nettopp deres kandidat fortjener denne ærefulle tittelen.

Sesongen 2020/21 ble dessverre ikke slik vi supportere hadde håpet. Tomme tribuner, null reising, stengte puber og sosial avstand preger fortsatt supporterhverdagen, så vi i SBF tenker at årets kandidater bør ha markert seg på en helt spesiell måte og kanskje gjort noe litt utenom det vanlige i denne spesielle situasjonen vi alle har havnet i.

Komitéen vil legge vekt på supportere som bidrar sterkt for sin supporterklubb og vennekrets, dvs. en ildsjel, som med sin kunnskap og innsats, skaper et positivt supportermiljø utenom det vanlige. Vi ønsker også å premiere supportere som utfører individuelle handlinger som imponerer. Det er så mange måter å vise sin glede for britisk fotball på, og vi ser fram til å lese om din/deres kandidat. Det er også fullt mulig å nominere kandidater som har vært nominert før.

Send deres innstilling av kandidat til: anders@supporterunionen.no.

Det er viktig at dere i innstillingen også legger ved et bilde av kandidaten.

Vinneren vil bli presentert i TV2s Premier League-sending mot slutten av sesongen.

Frist for innsending: Søndag 2. mai.

Årets jury ser fram til å høre fra dere. La oss bli imponert av deres kandidat!

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese