28. mai 2024

Hvem blir årets supporter?

Supporterunionen for britisk fotball (SBF) skal igjen kåre årets supporter.

Denne kåringen, som SBF har arrangert hvert år siden 1989/90-sesongen, er en hyllest til en person som utmerker seg gjennom sin store interesse for britisk fotball og for sin kjære fotballklubb. Vi ønsker at dere skriver en begrunnelse for hvorfor dere mener at nettopp deres kandidat fortjener denne ærefulle tittelen.

Komitéen vil legge vekt på supportere som bidrar sterkt for sin supporterklubb og vennekrets, dvs. en ildsjel, som med sin kunnskap og innsats, skaper et positivt supportermiljø utenom det vanlige. Vi ønsker også å premiere supportere som utfører individuelle handlinger som imponerer. Kanskje er personen en groundhopper eller en samler av diverse fotballeffekter? Det er så mange måter å vise sin glede for britisk fotball på, og vi ser fram til å lese om deres kandidat. Det er også fullt mulig å nominere kandidater som har vært nominert før.

Årets jury består av Anders Christensen og Harald Unhjem fra SBF.

Send deres innstilling av kandidat til: anders@supporterunionen.no. Det er viktig at dere i innstillingen også legger ved et bilde av kandidaten.

Frist for innsending: Søndag 7. mai

Klikk her for å se tidligere vinnere av denne kåringen

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese