25. juli 2024
Phil Parkinson kan ikke ta ferie riktig enda

Phil Parkinson har gjennomført sin første sesong i Bolton. Etter to overgangsvindu klarte sjefen å bygge et bredt og slagkraftig lag som tok tilslutt tok klubben tilbake i Championship. Nå er sesongen over, og naturlig nok er det spillere som har en usikker fremtid i møte. 

«The Gaffer» kommer i neste uke til å møte spillerne som er på utgående kontrakt. Her vil det bli tatt en avgjørelse i hvorvidt spilleren er i Parkinson planer den kommende sesongen eller ikke. Kun 10 i Boltons førstelagstropp har kontrakt som strekker seg ut neste sesong. Derfor har PP, sammen med administrasjonen, en travel tid foran seg før sesongen starter i august. 

Seks lånespillere har allerede forlatt Bolton, mens spillere som Adam Le Fondre, Andy Taylor, Tom Thorpe og James Henry nå er på vei til å gjøre det samme. 

Gary Madine, David Wheater, Lawrie Wilson, Jay Spearing, Jem Karacan, Dorian Dervite og Filipe Morais er alle spillere som har kontrakt frem til 30.juni. Ifølge «The Bolton News» sier Parkinson at dette er en meget interessant og viktig periode for klubben. Mens spillerne er på ferie skal PP og formann Ken Anderson sette seg ned å diskutere hvor langt de skal gå for å beholde de som er på utgående kontrakt. 

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese