28. mai 2024

Hvorfor ikke melde deg inn?

Vi har en noen følgesvenner både her på websiden og boltonsupportere i Facebook-gruppen vår som ikke er medlem i BWSCN.

Denne meldingen er til dere: -Dere er selvsagt hjertelig velkommen til å fortsette som før.. men jeg tenker at det likevel kan være greit med en liten påminnelse om at vi står sterkere sammen… og vi blir faktisk hørt hvis vi har noe på hjertet.

I tillegg til å være medlem i Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) er vi nå også medlem av Bolton Wanderers Supporters Trust (BWFCST) som vi støtter dem økonomisk årlig. Dette er en direkte kanal fra oss til fotballklubben. Her blir vi hørt og våre ønsker og innspill blir tatt i mot og vurdert. Det er nytt fra i år (2021) at vi ble invitert inn som en tilknytningsklubb under den store supporterparaplyen BWFCST. Flere supportergrupperinger kommer til etter hvert og knytter bånd igjennom Supporters Trust’en. Her er en liste over de som allerede tilknyttet.

Om ikke du får så mye igjen for pengene ved å være medlem i vår norske supporterklubb,  så vær du sikker på at du støtter klubben i ditt hjerte. Et stolt fellesskap for Bolton Wanderers Football Club.

Velkommen skal du være som medlem i Bolton Wanderers Supporters Club  Norway! For mer info om medlemskapet og innmelding klikk her

Trotterlige hilsninger fra 

 Eirik Hiim Titland        Leder  BWSCN

 

Spørsmål kan rettes til en av oss i styret. Kontaktinfo klikk her.

 

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese