18. juni 2024

Ken Anderson: Vi fikk gjort det vi ønsket

Ken Anderson. Foto: bwfc.co.uk
Ken Anderson.
Foto: bwfc.co.uk

Bolton hadde som kjent en meget hektisk dag på gårsdagens «Deadline Day» under det internasjonale markedet. Klubben hentet ikke mindre enn fem spillere inn portene på Macron Stadium, og nå har styreformann Ken Anderson valgt å gi noen kommentarer rundt overgangene.

Anderson sier følgende: «Det har vært mange hektiske dager for oss. Det har vært meget viktig å få gjort noen endringer for å få stabilitet i gruppa, og det føler vi at vi nå har klart. Jeg vil gjerne få takke manager Phil, Tim Breacker, Lee Anderson, Paul Aldridge og Simon Marland for fantastisk innsats gjennom hele sommeren.»

Vi fikk gjort hele fem signeringer i løpet av gårsdagen, og de fem ble hentet for å utvide gruppa på bagrunn av skader og lignende. Det er heller ingen tvil om at disse guttene er solide spillere som klubben vil dra nytte av den kommende sesongen.»

«Vi fikk i tillegg veldig mange henvendelser fra klubber som ville hente nøkkelspillerne våre, men de er vi veldig glade for å få beholde i klubben. Vi jobber fortsatt under et meget stramt budsjett, men føler at det vi gjorde på markedet var gode og fornuftige endringer.»

«Vi ville helst unngått å lånt ut de spillerne som dro, men samtidig kan det være en god langsiktig løsning med tanke på spilletid og den slags. Nå ser vi frem i mot kampene som kommer, og er meget fornøyd med troppen vi har til disposisjon.»

Er du fornøyd med klubbens overgangsvindu denne sommeren?

  • Ja, absolutt (75%, 3 Stemmer)
  • Skulle helst hatt et par kvalitetsspillere til (25%, 1 Stemmer)
  • Nei, overhodet ikke (0%, 0 Stemmer)
  • Vet ikke (0%, 0 Stemmer)

Totale stemmer: 4

Loading ... Loading ...

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese