16. april 2024

Kjære Boltonsupporter og medlem av BWSCN.  

Nå er den tiden her igjen, hvor vi som er glad i fotball normalt får en dobbel høytid med både jul og fotballkamper. Men etter mars 2020 har svært få ting vært normalt. Nå opplever vi dessverre en ny bølge med covid-smitte som resulterer i utsatte kamper og begrenset julebesøk. Til og med klemmeforbud?

14 av Boltons spillere er for øyeblikket smittet av koronaviruset pluss 4 av de ansatte, dermed mange i karantene. Vi håper det går bra med dem og at fotballen snart kan komme igang igjen. God bedring til alle smittede!

Det er ikke lett å sette dato for den etterlengtede fellesturen til Bolton. Vi har prøvd et par ganger, men blir stoppet av pandemien gang på gang. Håpet er fortsatt en tur på våren. La oss alle krysse fingrene for at det lar seg gjøre når vi kommer så langt. Og da håper vi på ny rekord i størrelsen på reisefølget. Vi har jo fortsatt ikke fått markert 25års jubileet skikkelig enda.

Men ingen pandemi kan hindre meg i å ønske dere alle en riktig god jul og et godt nytt år på vegne av oss som sitter i styret i BWSCN. 

Vi håper inderlig at alle kommer seg helskinnet igjennom pandemien og at vi snart kan møtes igjen. 

God jul!

Eirik