18. april 2024

Eirik Hiim Titland, leder bwscn.

Det ble en forløsende avslutning på sesongen med et høyst fortjent opprykk til League One!

Etter en tung start på sesongen løsnet det mer og mer. Med seiersrekker vi ikke har sett maken til ble dette en både uvant og minneverdig epoke for oss. Det ble spenning hele veien inn også denne sesongen. Det kunne selvsagt vært avgjort tidligere, men Bolton har ikke for vane å gjøre det enkelt. Spenningen varte til siste kamp. Til gjengjeld ble det endelig et flott resultat. De fleste trepoengerne denne sesongen har vært med knapp margin. Oftest bare ett måls-seiere. Da var det ekstra deilig å avslutte sesongen på en mer overbevisende måte. Å vinne 4-1 smakte utrolig godt.

Boltonsupportere feiret opprykket i helgen i alle verdens kroker. Sosiale medier koker fortsatt av feirende Boltonsupportere. Her i Bergen var en flott gjeng samlet på fotballpuben, og vi fikk fire nye medlemmer rett etter kampen. Alle de fire satt på bordet ved siden av oss. Velkommen til Fredrik, Tarjei, Aidan (fra Bolton) og Kristian.

Når Bolton nå nok en gang skal prøve seg på tredje nivå er det ikke utenkelig av vi trenger å styrke stallen et hakk eller to. Og noen innlånte spillere vil vi nok miste. Det blir veldig spennende å følge overgangsmarkedet i sommer. Det er lenge siden Bolton kunne handle spillere. Men nå som klubben ikke lenger er under embargo blir det spennende å se hva Sharon Brittan klarer å trylle frem. Vi kan endelig bruke penger på spillere.

Nå starter arbeidet med sesongens siste utgave at Trotters-blekka, og vi trenger som alltid stoff fra våre medlemmer. I disse tider må det være mye følelser i sving der ute. Få det ned på papiret og send det til oss i dag!

Ha en strålende 17.maifeiring og nyt sommerferien når den kommer. La oss håpe på en litt mer normal hverdag etter hvert. Og ikke minst la oss håpe vi snart kan dra til Bolton igjen.

Som Boltonsupportere har vi vært igjennom noen år med mye nedturer og kaotiske forhold. Nå fortjente vi virkelig å kjenne på lykkefølelsen. Nyt det og behold den igjennom hele sommeren!

Gratulerer så mye med opprykket alle sammen!

/Eirik Hiim Titland