15. april 2024

– Nedskjæringer blir aktuelt

BWSCNs leder, Eirik Hiim Titland, har hatt en prat med Andrew (bildet) om hva som skjer i klubben for tiden. Her er svaret.

Hei Eirik

Håper alt står bra til. Vi er her, klubben er stengt, og vi er alle nå på regjeringens permitteringsordning. Vi får utbetalt 80% av lønningene våre, men kan ikke jobbe. Bare noen veldig få ansatte er fortsatt på jobb.

Spillerne er ikke med i denne ordningen og vet fortsatt ikke om de eventuelt får noe offentlig økonomisk støtte. Det kommer til å bli vanskelig for alle klubber nå fremover.

Det er fortsatt ikke tatt noen beslutningom hva som skal gjøres med de gjenværende kampene og under hvilken tidsramme. Så det er veldig usikre tider. Ting vil være vanskelig for de nye eierne også, og jeg er sikker på at nedskjæringer blir aktuelt i fremtiden ettersom vi kan være en league 2klubb.

Men foreløpig er det ingen som vet hvilken divisjon vi vil være i. Det er rett som du sier, det kommer ingen penger inn i klubben, men hotellet har åpent med veldig redusert stab. Vi har holdt Whites Hotel åpent for NHSansatte.
(red.anm. Helsepersonell).

Det hjelper oss med å holde hotellet i gang, og for en veldig god sak.

Jeg er sikker på at Bolton Wanderers vil bestå, men om sesongen er ferdig, vet jeg ikke på dette tidspunkt. Uansett hva som skjer håper vi at vi kan begynne å spille fotball foran supporterne våre, men når og hvordan er det ubesvarte spørsmålet.

Ta vare på hverandre

Med vennlig hilsen
Andrew
BWFC