22. april 2024

Bolton_BoroOptimismen var vel ikke veldig stor blant supporterne til denne kampen mot Middlesbrough.

Første kamp etter at nedrykket ble sikret, hjemme mot serielederen. Og den skulle vises på TV.

Video nederst i saken

Av Kristian Mateo Norheim

Det var bare å sette seg ned å se oss bli overkjørt, trodde hvertfall jeg. Men jeg hadde feil! Kampen var gjevn, fra start til slutt.

Bolton hang godt med, og var etter min mening det beste laget i første omgang. Gutta senket skuldrene og spilte fotball, vant dueller og skapte sjanser. Boro var nok nærmest i første omgang med tverleggertreff, men det ebbet ut i 0-0 til pause.

Zach Clough
Zach Clough

Vår egen Zach Clough dominerte og var helt klart kampens beste spiller så langt. Også Mark Davies bør nevnes. Han gjorde en god omgang, selv med en del feil, så var han hele tiden farlig frempå og alltid involvert i det offensive spillet.

Andre omgang startet relativt likt som den første. Boro var litt mer med i andre omgang, men etter 61 minutter smalt det. Josh Vela banket inn 1-0 etter et langt innkast, som Heskey legger fint ned til Vela.

Tabelljumbo i ledelsen over serieleder.

Les Match Report

Deretter tok Boro over, og skapte flere farligheter. Etter 76 minutter var de likt. Jordan Rhodes triller ballen inn bak en liggende Amos etter en retningsforandring på en heading. Boro får troa på seier.

Middlesbroughs Jordan Rhodes
Middlesbroughs Jordan Rhodes

Jordan Rhodes var flere ganger farlig frempå med en heading millimetre utenfor stolpen og et stolpeskudd etter et brassespark. Og når du ikke trodde Rhodes kunne komme nærmere, så som så mange ganger før, åpnet Bolton forsvaret seg på overtid. Jordan Rhodes stanger inn 1-2 målet og sender Boro fansen til himmels.

Bolton taper skuffende nok 1-2 mot serielederen, men skal være veldig fornøyde med prestasjonen i 65 minutter. Etter målet ga vi fra oss ballen for mye og inviterte Boro inn i kampen. Og da går det som det må gå.

Overtidstap som så mange ganger før…