18. april 2024

Ny angriper på vei inn dørene

odemwingieI følge engelske medier har Bolton kommet til enighet med Peter Odemwingie om en kontrakt som strekker seg ut 2016, med opsjon på forlengelse ut sesongen. Den nigerianske landslagsspissen har vært uten klubb siden han forlot Stoke City i sommer, etter å ha vært på lån hos Bristol City nesten hele forrige sesong. 

35-åringen hadde onsdag samtaler med blant annet Parkinson og resten av ledelsen, mens han etter alt å dømme besto den medisinske testen torsdag kveld. Det er planlagt at nigerianeren skal trene med laget gjennom helga, og at han skal være tilgjengelig når Bolton tar den korte turen til Bury mandag kveld.

«Det er tøft å være klubbløs, men formen min er strålende, både fysisk og psykisk. Om man er motivert trenger ikke formen å bli noe dårligere, selv om man er klubbløs. Jeg er ekstremt gira på å vise folk at jeg fortsatt er å regne med, så jeg håper at ting nå faller på plass», uttalte Odemwinie tidligere i uka.

Etter å ha startet karrièren i hjemlandet, har Odemwingie vært innom både Romania, Frankrike og Russland før han ble hentet til West Bromwich i 2010. Her noterte han seg for 30 mål på drøye tre sesonger, samt tre Player of the month-priser.

Videre gikk turen til Cardiff, før han etter seks måneder signerte for Stoke. I sommeren 2016 ble han altså fristilt fra kontrakten med Stoke.

Nigerianeren har over 60 kamper for sitt landslag, og spilte fast på Nigerias sølvlag fra OL i Beijing 2008.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.