28. mai 2024

Ny skribent til kamprapporter for sesongen 2023/2024

Hei, alle sammen!

Jeg ble nylig spurt om jeg ønsket å skrive noen ord om hver kamp til nettsiden. Det har jeg ydmykt sagt ja til. Derfor vil jeg prøve å skrive en slags kamprapport etter hver kamp denne sesongen.

Mange av dere vet jo heldigvis hvem jeg er, men jeg tenker likevel jeg skal presentere meg selv kort.

Mitt navn er altså Mateo Norheim. 27 år er jeg blitt og holder til på Karmøy, der sola alltid skinner. Jeg er utdannet lærer og jobber for øyeblikket på en ungdomsskole. Ved siden av jobbet gjør jeg mye rart, men det mest relevante er at jeg er fotballtrener med UEFA B-lisens og UEFA Keepertrener B-lisens. I tillegg holder jeg på med en bachelor i trenerrollen.

Fotball er en stor del av hverdagen min, og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven av å mene noe om Bolton også kommende sesong. Skal jeg tørre å kalle meg en bitteliten ekspert-kommentator for Bolton? Nei, det tørr jeg ikke – men målet må jo være å bli det!

Som dere vet spiller Bolton mange kamper i løp av en sesong. 46 kamper i serien + diverse cup-kamper. Jeg kan ikke love at jeg får med meg alt, men skal etter beste evne prøve å få med mest mulig!

Vi kan jo begynne med en liten undersøkelse. Hvor tror dere Bolton havner i år? De fleste av oss håper jo på opprykk, men hva tror dere er en realistisk plassering? Personlig tipper jeg vi havner på en 4.plass. Av erfaring har Bolton en tendens til å rote seg litt bort, så jeg tar høyde for det også i år.

Første seriekamp er allerede kommende lørdag, 5. aug kl. 16.00 hjemme mot Lincoln City!

Mateo Norheim

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese