Gary Madine scorte Boltons eneste mål i seieren mot Hull. Foto: bwfc.co.uk

Endelig satt Gary Madine en ball i mål. Foto: bwfc.co.uk

Heller ikke mot hjemme AFC Wimbledon klarte Bolton å hente inn mer enn et poeng. Det samme skjedde hjemme mot Bristol Rovers for noen dager siden.

Nå ligger langet på fjerdeplass på tabellen og et direkte opprykk begynner å svinne hen.

Video nederst i saken

13.500 på tribunene på Macron fikk se hjemmelaget ta ledelsen etter 15 minutter i første omgang.

Gary Madine fikk sin etterlengtede scoring da han headet inn ballen. Filipe Morais stod for hjørnesparket som førte til målet.

Les hele Match Report

I det 38. minutt utlignet AFC Wimbledon med Tom Elliott.

Boltons spillere ville mye men fikk ikke til mye i den andre omgangen. De presset, men klarte ikke å sette inn flere mål. Det klarte heller ikke AFC og kampen endte 1-1.

Les: In his own words: Phil Parkinson

Dette sa Phil Parkinson etter kampen:

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.