24. april 2024

Nytt tap – Henriksen & Co ble for sterke

Bolton gikk på sitt fjerde tap på sine siste fem kamper mot Hull, som før runden lå på delt sisteplass i Championship. Dermed er det nå kun fem lag bak Trotters på tabellen, og mye tyder på at ting kan bli tøft også denne sesongen.

Phil Parkinson gjorde hele syv forandringer på laget som ble knust av Nottingham Forest i midtuka. Beevers, Olkowski, Wilson, Oztumer, Doidge, Dyer og Donaldson kom inn for Wheater, Little, Taylor, Lowe, Magennis, Wildchut og Noone. 

Det tok bare syv minutter før Hull tok ledelsen på University of Bolton Stadium. Et lavt innlegg havnet til slutt hos Fraizer Campbell som fikk ballen under Ben Alnwick. 

Bolton klarte nesten å svare noen få minutter etter baklengsmålet, da Doidge ble spilt gjennom alene med keeper men Elphick i Hull-forsvaret klarte å få slengt inn en blokk i siste liten.

Utover i omgangen kom Bolton nærmere og nærmere mål, men ble hindret på forskjellige måter i alle tilfeller. 

Også i andre omgang presset Bolton på for scoring, og det var nærmere utrolig at Oztumer ikke havnet på scoringslista i denne kampen. Polakken kom til sjanse på sjanse, men klarte aldri å overliste Marshall i Hull-buret. 

Førstkommende fredag har Bolton mulighet til å snu trenden, når gutta reiser til Birmingham for å møte Aston Villa på Villa Park.