15. april 2024

Ønsker kandidater til Årets Supporter 2016/17

Supporterunionen for Britisk Fotball (SBF) inviterer alle medlemsklubbene og deres medlemmer til å sende sin innstilling av kandidat til Årets Supporter 2016/17

– Denne kåringen er en hyllest til en person som utmerker seg gjennom sin store interesse for britisk fotball og for sin kjære fotballklubb på balløya. Vi ønsker at du/dere skriver en begrunnelse for hvorfor dere mener deres kandidat bør bli Årets Supporter, skriver Anders Christensen, juryleder SBF i en epost til alle supporterklubbene.

Komitéen vil legge vekt på supportere som bidrar sterkt for sin supporterklubb/vennekrets, dvs. en ildsjel, som med sin kunnskap og innsats, skaper et positivt supportermiljø utenom det vanlige.

– Vi ønsker også å premiere supportere som utfører individuelle handlinger som imponerer. Kanskje er personen en groundhopper på balløya og/eller en samler av diverse fotballeffekter som er helt enestående? Det er så mange måter å vise sin glede for britisk fotball på, og vi ser fram til å lese om din/deres kandidat, skriver  Christensen

Denne ærefulle kåringen har SBF arrangert siden 1989/90-sesongen.

Årets jury består av Anders Christensen og Harald Undhjem fra SBF.
 
Send deres innstilling av kandidat til: anders@supporterunionen.no. Det er viktig at dere i innstillingen også legger ved et bilde av kandidaten.
 
Frist for innsending: Søndag 30. april.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.