28. mai 2024

Jon Flanagan kommer på lån fra Liverpool.

Gary Madine har forlatt Bolton.

Av Petter S. Thorvaldsen

Det vi fryktet skjedde altså. Vi må spille resten av sesongen uten vår toppscorer Gary Madine. I følge ryktet er overgangssummen mellom £6-8 mill. Dette kunne jo ikke klubben si nei til i det man lever fra hånd til munn. Økonomien er nok mer anstrengt en fryktet.

Hvem blir nå vårt nye oppspillspunkt? Ingen av de nye kan fylle en slik rolle. Vi får altså tilbake Zach Clough (22) samt Tyler Walker (21) begge på lån fra Nottingham Forest. Sistnevnte er sønn av tidligere landslagsspiller Des Walker. Midtbanespiller, Reece Bruke (21), er også tilbake på lån fra West Ham.

Jon Flanagan kommer på lån fra Liverpool. Foto: Sky Sports

Fra Liverpool låner vi Jon Flanagan (25) som har spilt en kamp for Liverpools elendige forsvar. Det blei ikke noe av lånet av Choung Yong-Lee fra Crystal Palace, men fortsatt muligheter? Spillerstallen til Bolton består nå av 8 lånte spillere noe som vel ikke styrker lagmoralen.  Ville det ikke heller være bedre å benytte spillere fra egen ungdomsavdeling? Både U-23 og U-18 lagene gjør det jo meget bra for tiden.

Parky har til nå satset på en stereotyp angrepsfotball med lange baller til et oppspillspunkt (Gary Medine). Han har til nå beholdt det samme kampbildet, noe som gjør det enklere for motstanderne å håndtere. Med det mannskapet han nå rår over blir det spennende å se om han klarer å legge om stilen noe. Men jeg tipper at det ikke vil skje, og da er det rake veien ned.

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese