23. april 2024

Overraskende men fortjent borteseier

1.214 Boltonfans fikk se laget sitt gå ut å sjokkerte Sheffield United på årets siste kampdag. Det fungerte og Bolton vant fortjent 1-0 og rykket dermed litt opp på tabellen.

Det startet greit for bortelaget. De hadde et lite press de første minuttene og fikk det første hjørnesparket. Hjemmefansen buet på Madine mens Boltons supportere sang til hans ære.

Gary Madine ble buet ut av Sheffield Uniteds fans, men satte inn 0-1 scoringen. Foto: bwfc.co.uk

Sheffield Uniteds første hjørespark kom etter 12 minutter. Da hadde kampen «jevnet» seg noe ut, men fremdeles med et lite overtak til Bolton. Så i det 21. minutt satte Madine inn 1-0 til bortelaget. Etter den ble det et større overtak til Bolton Wanderers selv om hjemmelaget prøve å utligne.

Det tok 36 minutter før hjemmelaget kom til en farlig sjanse. Men keeper og forsvaret til Bolotn klarte å rydde opp. Og rett før pausen kom en av Sheffield Uniteds spillere alene mot keeper, men keeperen Alnwick reddet mestelig med føttene.

Det stod 0-1 til pause etter en første omgang der Bolton var det beste laget og sjokkerte Sheffield United.

Hjemmelaget startet noe bedre i andre omgang. De hadde nok fått høre det i garderoben. Det ble et par små sjanser de første 10 minuttene. Boltons første store sjanse fremfor Sheffields mål kom etter 55 minutter.

Det ble noe mer Sheffield United utover i omgangen og de hadde noen småfalige sjanser til å sette inne utligningen.

Også Bolton hadde sine små sjanser til å score.

Men det ble til slutt en velfortjent seier til bortelaget Bolton selv om hjemmelaget hadde to store sjanser på overtid.

Med dette resultatet klatrer Bolton litt på tabellen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.