23. april 2024

Perfekt start på sesongen!

Bolton fikk en pangåpning på årets sesong i lørdagens hjemmekamp på Macron Stadium, da Sheffield United ble slått 1-0. Jay Spearing ble matchvinner med en boltonniggaflott volleyscoring i den første omgangen. Sheffield United er kanskje den største favoritten til å rykke rett opp til Championship denne sesongen, men mot Bolton fikk de null respekt fra start.

Begge lag var tydeligvis interesserte i å få kampen i sitt spor, og et høyt antall sklitaklinger ble levert i de første minuttene. Det var likevel Spearing og Bolton som tok kommando, og nevnte Spearing kom til to halvsjanser, i tillegg til å lcvere to gode frispark inn i feltet.

Sheffield United kom litt mer med inn i kampen, og hjemmelaget måtte delvis holde unna et visst press etterhvert, men drøye fem minutter før pause kom sesongens første scoring på Macron Stadium. Jay Spearing banket til fra nesten 20 meter, helt utagbart for Sheffield United-keeper George Long.

Den andre omgangen ble nokså lik den første, med noe press fra bortelaget uten de helt store sjansene.

Syv minutter før full tid måtte Pratley ut med skade, noe som kan bli skjebnesvangert for Bolton om det viser seg at den er alvorlig.

Etterhvert som det nærmet seg slutt virket Bolton mer og mer sliten, og fikk nok med å legge seg bakpå. Bortelaget pumpet baller inn i feltet, men det ble med forsøket, og Bolton kunne innkassere tre poeng i sin første kamp for sesongen.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.