18. juni 2024

Reid innrømmer Bolton-interesse

peter_reidBolton har vært uten en permanent manager siden Neil Lennon fikk sparken i april. Nå innrømmer vår tidligere spiller Peter Reid at han fort kan vende tilbake til managerstolen om Trotters tar kontakt. Den tidligere Manchester City, Sunderland og Leeds manageren har vært uten klubb i England siden han fikk fyken i Plymouth i 2011, men nå er altså 59-åringen klar for retur til The Football League.

I mars returnerte Reid til Bolton som en midlertidig assistent for den også midlertidige manageren Jimmy Phillips, men nå kan altså Reid, som spilte for Bolton fra 1974-82, overta den tunge jobben med å frakte Bolton tilbake til gammel storhet.

I veldedighetskampen på Macron Stadium forrige lørdag uttalte Reid at han gjerne kunne tenke seg å ta en prat om den ledige jobben om Anderson eller Holdsworth ønsker det samme.

«Det er en stor jobb, men det er noe jeg er vant med fra mine tidligere jobber. Jeg har alltid vært en konkurransemann, og dette er naturligvis en stor utfordring. Det er en fantastisk klubb, det er åpenbart derfor jeg kom tilbake til klubben jeg tidligere spilte for»

«Det som har skjedd med klubben er veldig synd, men man kan ikke dvele ved fortiden. Det viktigste er å få på plass en manager som kan rydde opp i det sportslige. Helst så fort det lar seg gjøre. Får jeg muligheten er jeg klar.»

Peter Reid avsluttet spørsmålene fra SkySports med noen oppløftende ord; «Supporterne har hatt tre-fire virkelig uhyggelige sesonger. Det samme har spillerne. Den mentaliteten må endres. Samtidig har også klubber som Swansea og Bournemouth vært i samme knipe som oss, så det er håp. Vi må bare stå sammen.»

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese