15. april 2024

Sesongen er ferdigspilt, og det er godt over tre måneder til neste tellende kamp for Bolton spilles. Både spillere og trenere har reist på ferie, og det vil derfor være rolig i og rundt Macron Stadium frem til pre-season sparkes i gang i juni. Frem til dette vil det komme både rykter og spekulasjoner om hvilke spillere, trenere og støttepersonell som entrér og forlater porten på Macron. Én gang i uka kommer vi derfor til å skrive en artikkel om de heteste ryktene på markedet. Her kommer den første…

 • Sjefsspeider Tim Breacker. Foto: bwfc.co.uk

  Dyktige speidere er veldig viktig for å hente riktige spillere til klubben. Derfor planlegger Wanderers å hente inn to speidere i høy klasse. Én for å speide internasjonalt, og én for å søke blant de yngre spillerne i England. Det er Boltons sjefsspeider Tim Breacker som har ansvaret for å hente inn de to speiderne. «TheBoltonNews»

 

 • Lawrie Wilson. Foto: bwfc.co.uk

  Så over til spillere. Mange er på utgående kontrakt. Hvem skal vi la gå? Hvem skal vi gi en ny sjanse? Høyreback Lawrie Wilson sier at han mer enn gjerne takker ja om PP tar kontakt. Han følte selv at han hadde en god sesong før skaden, og at han virkelig ønsker å vise seg frem i den hvite drakta også denne sesongen. «TheBoltonNews»

 

 • Adam Le Fondre.

  Adam Le Fondre er også en av flere som er på utgående kontrakt. Det er ingen tvil om at 30-åringen er en solid målscorer, og hans erfaringer i Championship fra tidligere sesonger kan også tyde på at PP er interessert i å hente han permanent. Le Fondre har uttrykt at Bolton er hans andre hjem, og at han gjerne håper på en nyttig løsning. «TheBoltonNews»

 

 • Fred Onyedinma.

  Fred Onyedinma er 20 år, Millwall-eid og en meget spennende engelsk ving. Han er en spiller PP har hatt på radaren en god stund, men det ser ut til at QPR kan stå i veien for overgangen. QPR-trener Ian Holloway er mannen som i 2014 ga tillit til unggutten, og derfor er mulighetene store for at disse to vil gjenforenes. Likevel, selv om QPR kan spille på høyere lønn, kan Bolton forhandle med mer spilletid enn hva London-klubben kan. Så får vi se hva den hurtige vingen ønsker seg mest. «Football League Paper»

 

 • Marcus Maddison.

  Mick Weston er en fotballagent i det engelske ligasystemet. I forrige uke meldte han på sin twitterkonto at Peterboroughs playmaker Marcus Maddison kan være på vei til Bolton. Det er uvisst hvor troverdig dette er, men det er ingen tvil om at Maddison er en god spiller. I forrige sesong noterte han seg for 17 assist og ni mål, noe som er meget imponerende, spesielt til en 23 åring å være. Men hvorfor skal Peterborough selge? Ifølge klubbens policy, legges alle spillere på utgående kontrakt ut for salg. Dermed kan det være interessant for engelskmannen å prøve seg ett nivå høyere. «Mick Weston Twitter»

 

 • Sammy Ameobi. Foto: bwfc.co.uk

  Så tilbake til en gammel kjenning. I fjorårets sommervindu klarte PP på «Deadline Day» å signere Sammy Ameobi. Engelskmannen rakk å spille 20 kamper, og noterte seg for to mål. Selv om scoringssnittet var så som så, var det egenskapene fremover på banen som gjorde Ameobi så høyt verdsatt på Macron. 25-åringen hadde både fart og ferdigheter 1 mot 1 som til dels var en mangelvare forrige sesong. Ameobis kontrakt med Newcastle utløper i juli, kan dette være en mann å hente tilbake? «Lion Of ViennaSuite»

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.