18. juni 2024

Ny uke betyr nye rykter. Så langt er ikke alle ryktene særlig håndfaste, men en plass må de jo starte. Forhåpentligvis vil noen av de som blir servert her bli gjort litt mer konkret utover sommeren. 

 

 • Gordon Greer.

  Det er liten tvil om at Boltons nye stopperpar er det beste vi har sett siden nedrykket for fem år siden. Likevel virker PP å være på jakt etter mer bredde. Gordon Greer er 36 år gammel, og er nylig blitt sluppet av Blackburn Rovers. Nå sies det at både Bolton, Bradford og Ipswich ønsker å hente den rutinerte midtstopperen. «Team Talk»

 

 • Matt Green.

  Angrepsspiller Matt Green ser ut til å være interessant for flere klubber i Football League. 30-åringen valgte å ikke skrive ny kontrakt med Mansfield etter endt sesong, i håp om å være aktuell for flere klubber. Nå sies det at både Bolton og Portsmouth leder an i jakten på Green. I fjor noterte han seg for 13 mål på 49 kamper.«HITC Sport»

 

 • Jason Pearce.

  Nok en midtstopper skal være på radaren til PP. Charltons Jason Pearce har tiltrukket seg interesse fra både Bolton og Wigan. Med tanke på at Charlton sliter økonomisk, ønsker de å kvitte seg med spillere som tar mye av lønnsbudsjettet. Så spørs det om 29 åringen ønsker å ta opp kampen med Wheater og Beevers om fast plass, eller om han velger det litt mer sikre i Wigan. «KentLive News»

 

 • Forsvarspiller Andrew Tayler.
  Foto: bwfc.co.uk

  Andy Taylor var på lån fra Wigan i forrige sesong, og fikk med seg totalt 40 kamper for Trotters. Nå har Wigan bestemt seg for å slippe venstrebacken på free transfer, noe som kan bety at PP ønsker å hente spilleren permament. Wigan har også valgt å slippe Bolton-legenden Jussi Jaaskelainen. Keeperen har rukket å bli 42 år, så om valget blir å fortsette karrieren er foreløpig uvisst. «The BoltonNews»

 

 • Clough med prisen som ligaens beste spiller for oktober 2016.

  Bolton måtte i januar se at stjerneskuddet forlot klubben til fordel for den gamle storheten Nottingham Forest. I salget lå det derimot en del klausuler, og tidligere denne måneden ble en av de aktivert. Om Nottingham behold plassen i Championship skulle klubben betale Bolton en sekssifret sum (i engelsk valuta). Ekstra penger for Wanderers som kommer godt til nytte. «NottinghamPost»

 • Ben Amos.

  Ben Amos forlot Bolton til fordel for Cardiff på starten av fjorårets sesong (lån). Nå vender 26 åringen tilbake til klubben, og PP har ingen planer om å kvitte seg med keeperen. -Amos er tilbake for oss i pre-season, og vi vil gjerne ha han tilgjengelig fra seriestart. «TheBoltonNews»

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese