24. april 2024

Seieren glapp på overtid

Gary Madine.

Gary-MadineBolton er i storform, og var på vei mot sin femte strake seier i League One i lørdagens oppgjør mot Charlton på The Valley. Slik endte det derimot ikke. Ett minutt på overtid utlignet hjemmelagets Lookman, og Bolton kunne derfor bare ta med seg ett poeng hjem til Macron Stadium.

Det var en forholdsvis rolig start på oppgjøret. Bortelaget trillet mye ball, uten å skape det helt store. Kampens første sjanse kom derimot etter drøye ti minutter, da Mark Howard måtte frem med en refleksredning for å unngå en tidlig scoring for hjemmelaget.

Bolton kom etterhvert litt mer med i kampen, med både en halvsjanse fra Proctor, og et farlig frispark fra vår nye frisparkspesialist Jay Spearing. Det var likevel Charlton som var det farligste laget frem mot pause, og kun en blokkeringsglad Dean Moxey holdt buret rent for Trotters. Wheater avsluttet omgangen med en stor sjanse, som uheldigvis ble klarert på streken.

Den andre omgangen fikk en uheldig start, da Mark Davies måtte forlate banen med skade. Like etter skulle Bolton derimot få noe å juble for. Liam Trotter kom seg løs på den venstre siden, dro seg inn, før han perfekt ga ballen videre til Madine som enkelt kunne sette ballen i mål.

Bolton fortsatte presset etter scoringen, og skapte flere gode sjanser i jakten på scoring nummer to for kvelden. Kvarteret før slutt tok hjemmelaget mer over kampen, og det skulle vise seg å bli en krigekamp for å beholde alle poengene. Bortelaget skulle hatt straffe da Buxton ble revet over ende inne i feltet, uten reaksjon fra dommeren.

Ett minutt på overtid kom derimot scoringen for hjemmelaget, da innbytteren Lookman fikk satt ballen i hjørnet fra rundt 16 meter. Selv med sju minutter tilleggstid fikk ingen av lagene produsert noe mer, og 1-1 er et godkjent resultat for Bolton å ta med seg, selv med et bittert baklengsmål på overtid.

Bolton startet med følgende mannskap: Howard, Buxton, Beevers, Wheater, Moxey, Spearing, Vela, Davies, Trotter, Proctor, Madine

Statistikk fra dagens oppgjør:

Skjermbilde 2016-08-27 kl. 19.00.17

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.