25. juli 2024
Foto: Bolton offical

Lørdag var Bolton endelig tilbake i aksjon etter landslagspausen. Reading, som lå dårlig til på tabellen og som har en utenomsportslig situasjon, skulle være grei skuring. Det var egentlig forventet at Bolton skulle vinne her og vise styrke i toppen av tabellen.

Kampen startet med et lite Reading overtak, i mine øyne. Men det snudde etter hvert og Bolton gikk oppskriftsmessig opp i ledelsen. Kunne fort hatt en scoring og to til. Det meste var komfortabelt i en lengre periode av kampen.

Vi som har fulgt Bolton i mange år har en tendens til å forvente det verste. I løp av andre omgangen begynte denne følelsen å snike seg inn. Spillet ble dårligere, løpingen mindre, tapte mer dueller. Reading fikk litt mer tak i kampen etter hvert. Så måtte det jo skje, at Reading utlignet til 1-1. For noe blærk, men okei – 1 poeng og et lite arbeidsuhell.

Jeg burde nok visst bedre enn å tenke det, for når Bolton først gjør det dårlig så gjør de det dårlig. Reading gikk opp i ledelsen, 2-1, ikke lenge før slutt. Bolton hadde en enorm sjanse helt på slutten til å utligne, men klarte ikke det. Flere ganger hadde Bolton noen sjanser som man fort kunne og kanskje burde ha scoret på.

Totalt sett er det lite å skrive om denne kampen, syns jeg. Andre omgangen var relativt laber og totalt sett var kampen under pari. Jeg må bare si at jeg forventer Bolton virkelig drar seg selv i skinnet og tar en oppvask. Slikt kan vi ikke prestere om vi forventer kamp om direkte opprykk.

Så dette ble mer en kort oppsummering og litt skuffede tanker enn en kampanalyse. Mulig jeg skylder litt på at politiske forhandlinger i Karmøy har tatt mye tankevirksomhet, som kanskje er like greit så jeg slipper å tenke på slike dårlige prestasjoner.

Vi håper på bedring på lørdag!

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese