15. juli 2024

Snart klart for Supportercupen

Supporercupen 2016Det er 36 lag med i hovedturneringen og 4 lag i juniorturneringen.

Skeid har ansvaret for kioskdriften og de kan meddele det blir salg av pizza i år, i tillegg til vanlig kioskvarer og vaflene er de viden kjent for.

SBF og samarbeidspartnerne kommer til å ha loddsalg av fotballrelaterte effekter/premier. Kr 10,- pr lodd.

– I år har vi gleden av å ønske velkommen legendene Asa Hartford, Peter Barnes og Ian Brightwell. De er invitert over til Oslo av Manchester City SCSB, skriver supportercupleder, Trond Fuhre, i en e-post til alle supporterlagene.

Videre skriver han:

– I tradisjonen tro arrangerer vi Quiz for supporterklubbene. Der vil Tips FotballExstra utfordre oss. Informasjon om når dette skjer blir orientert i fra sekretariatet.
Garderober er til rådighet for lagene, men husk å ikke legge igen verdisaker når dere spiller. Damene vil ha egen garderobe!

Les reglene for turneringen

Kveldsarrangementet blir arrangeret  på The Scotsman Restaurant-Pub-Nattklubb. Karl Johans gate 17.  Det starter ca kl. 20.30 (2, etg) med premieutdeling (1,2 og 3 plass) og presentasjon og utdeling av Årets Supporter trofé til Arnt H Nodeland (Ipswich Town FC Supporters Club of Norway). Deretter fortsetter det med blant annet presentasjon/samtale med Mr. Hartford, Mr. Barnes og Mr. Brightwell.

2. etg vil være åpent for arrangement fra kl. 18.30. Alle deltagere vil få 20% avslag ved bestilling av mat i 2.etg.  Aldersgrensen på stedet er 20 år, men under det offisielle program vil alle som har spilt i turneringen kunne delta.

Det vil også i år være mulighet å følge sitt lag og resultater gjennom Refsports.

Med Refsports rapporteringsapp (Refsports Football Reporting) kan du enkelt opprette din egen lille turnering for å sette opp lag, spillere og kamper selv. Last ned resultatappen (Refsports Football Results) for å følge med på kampene. Her kan man få full livescore fra kampene! Her er det et søkefelt, der man enkelt kan søke for eksempel etter Supportercupen, eller det laget man ønsker å følge med på. (Alle appene finnes både på Google Play og App Store)

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese