19. april 2024

Startet det nye året med seier

Etter en viktig seier borte mot Sheffield United 30. desember, gikk Boltons menn til aksjon mot Hull hjemme på Macron den første dagen i 2018.

Det gikk hjemmelagets vei selv om Hull var nær ved å dra med seg ett poeng.

Første halvstore sjanse for Bolton kom 2 minutter ut i kampen. Hull var laget som fikk første hjørenespark etter 5 minutter. Etter 10 minutter var det ikke noen som hadde fått noe spesielt overtak på kampen.

Frisparkmål

Etter 13 minutter måtte hjemmelaget gjøre sitt første bytte. Karl Henry ut og Josh Cullen inn. Så, i det 20. minutt fikk Bolton frispark og Gary Madine satte ballen direkte i mål. Hans åttende mål så langt denne sesongen.

Filipe Morais kom inn for kaptein Pratley og gjorde en god kamp for Bolton. Foto: bwfc.co.uk

Etter scoringen tok Bolton mer og mer over kampen selv om Hull var på besøk innenfor hjemmelagets 16 meter noen ganger. Inkludert et frispark som Boltons keeper måtte slenge seg etter. Desverre måtte kaptein Pratley byttes ut etter 32 minutter på grunn av skade. Inn kom Morais.

Første omgang ebbet ut med en fortjent ledelse til Bolton i regnværet over Macron Stadium som hadde over 14.000 på tribunen.

Andre omgang

Andre omgang startet med at Hull fikk hjørnespark som ikke førte til noen ting. Men de fikk en stor sjanse etter bare 3 minutter da den ene stolpen stod i veien for en utligning.

Bolton første halvsjanse kom etter 51 minutter på klokken da Ameobi prøvde på et langskudd. Så ble det en større sjanse etter 55 minutter da Morais hadde en god hedding mot mål. Norske Markus Henriksen fikk en stor mulighet rett etterpå for Hull. Men Boltons keeper reddet mesterlig.

Kampen bølget frem og tilbake de første 25 minuttene av andre omgang. Det ble litt ampert mellom Boltons Vela og Hulls Henriksen etter 70 minutter spilt. Begge fikk gult kort.

Hardt press

Gary Madine scorte Boltons eneste mål i seieren mot Hull. Foto: bwfc.co.uk

7 minutter før slutt presset Hull hardt for å klare utligningen og kom til en stor sjanse, men Boltons forsvar jobbet bra. Nå hadde Boltons lagt seg i forsvar for å forsvare ledelsen. Le Fondre kom inn for Buckley i det 86. minutt.

Hull presset og presset, men klarte aldri å utligne. Madine hadde en svær sjanse til å sette inn 2-0, men bommet på heddingen sin på overtid. Dermed ble det 1-0 til Bolton Wanderers.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.