19. april 2024

liam_feeneyLørdag skulle Bolton vise at de siste kampers framgang ikke var en «engangs foretredende».

Det klarte de ikke borte mot Huddersfield selv om Leam Feeney scorte ettert bare tre minutter.

Se video nederst i saken

Det startet bra.

Leam Feeney satte inn 1-0 målet etter bare tre minutter. Men i det 45. minutt kunne hjemmelagets Emyr Huws sette inn utligningsmålet.

Så gikk det slag i slag. For hjemmelaget.

Mustapha Carayol satte inn 2-1 etter 51 minutter før Emyr Huws fikk nok en scoring. Joel Lynch satte inn det siste målet og dermed ble det tap 4-1.

Neil lennon– To say we’re disappointed is an understatement, Lennon said. We conceded some very soft goals. They were awful ones to give away from our point of view.

– Once Huddersfield got their second goal the phycology of the game changed and we didn’t handle that well at all. We didn’t offer any sort of pressure, sa trener Neil Lennon til bwfc.co.uk etter kampen.

Neste kamp er hjemme mot serieleder Brighton.