24. april 2024

Tipper nedrykk for Bolton

Nettstedet Championship Norge lager hvert år det de tror blir tabellen etter endt sesong. Før sesongen 2017/18 tippet dem Bolton på 19.plass. I år regner de med nedrykk.

-Før sesongen sparkes i gang bør Bolton være meget aktive på overgangsmarkedet. Det trengs nemlig store forsterkninger i alle lagdeler dersom Bolton skal ha et håp om å holde seg. Derfor har jeg dessverre ingen problemer med å plassere The Trotters på nedrykksplass i årets tabelltips, skriver Eirik Aase i sin sak om Bolton Wanderers.

Hans tabelltips er 23. plass og direkte nedrykk.

Dette skriver han om lagets styrker og svakheter:

Pluss:
+ Lave forventninger. Selv om man holdt seg oppe forrige sesong og ønsker å ta nye steg, er det ikke slik at ledelsen i klubben har urealistiske forventninger.
+ Phil Parkinson har fått laget til å fungere med en enkel spillestil. De kom seg ut av en håpløs situasjon og sikret seg på utrolig vis i siste serierunde. Slike ting gir spillergruppa et løft.
+Rutinert tropp. Har flere spillere som har spilt rikelig med fotball på Championship-nivå eller høyere.  

Minus:
– Svak og tynn tropp. Mangler dekning i flere posisjoner.
– Ingen av spillerne i dagens Bolton-lag var i nærheten av å komme opp i tosifret antall scoringer i Championship forrige sesong. Lite som tyder på at det skal endre seg denne sesongen.
– Tull og tøys utenfor banen. Økonomien i klubben har vært et tema over lengre tid og har allerede skapt frustrasjon blant spillerne. 

Les hele saken her

Hva mener du? Skriv gjerne en kommentar til dette.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.