28. mai 2024

Trio får sjansen i treningskamp

Foto: bwfc.co.uk

Foto: bwfc.co.uk
Foto: bwfc.co.uk

Tre nye debutanter kan få sine første minutter i Bolton-trøya førstkommende lørdag. Phil Parkinson har ifølge Bolton News hentet inn disse tre spillerne på prøvespill, i et håp om å finne nye spillere uten noen overgangskostnad. Problemet er overgangsnekten…

Bolton er allerede i samtaler med The Football League om den pågående overgangsnekten klubben har. Om denne oppheves, kan Wanderers igjen handle fritt, så langt budsjettet rekker.

Jonathan Kindermans er den første spilleren som får muligheten til å vise seg frem. Den 21 år gamle belgieren er hovedsaklig ving, og kommer fra nederlandske RKC Waalwijk. Unggutten har blitt fostret opp i Anderlecht’ akademi, og håper å kunne vise Parkinson at han er en mann for fremtiden. Kindermans har i første omgang blitt gitt en uke på å vise seg frem.

Rumenske Constantin Sandu er spiller nummer to. Sandu er også ving, men har vært klubbløs så langt denne sommeren. 22-åringen har blitt oppfostret i Juventus, men ble ikke satset på. Så spørs det da om rumeneren kan gi Parkinson noe å glede seg over.

Sistemann ut er den engelske spissen Jarvis Nutt. Unggutten er et produkt fra Hertford Youth Club, og har blant annet vært på radaren til Crystal Palace de siste ukene.

Alle tre vil få sjansen til å vise seg frem den neste uka. Det store spørsmålet er når transfernekten vil oppheves. Dette vil klubben mest sannsynlig få svar på i løpet av de kommende dagene.

 

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese