28. mars 2024

Zach Clough forlot klubben under januarvinduet.

Nok en scoring av Zach Clough

Lørdag tok Bolton turen til Sixfields Stadium og møtte Northampton Town. Et hjemmelag som lå på 15.plass på tabellen før kampstart.

Bortelaget var liten favoritt og klarte å klamre til seg tre poeng etter å vinne 1-0.

Kampen startet rolig og det var jevnt mellom lagene. Så tok Bolton mer og mer over kampen og i det 16 minutt fikk de en stor sjanse da Josh Vela klemte til med et godt skudd.

I det 25. minutt kom soringen alle bortefansen hadde ventet på. Zach Clough satte inn 0-1 etter en assist fra Ameobi.

Etter scoringen var Bolton det beste laget og kunne scoret et mål til da Clough saksesparket en ball mot mål.

I andre omgang var det hjemmelaget Northampton som hadde spillet og kampen i sin hånd. Selv om Bolton hadde noen småsjanser forran målet, så var det Northampton som hadde de største.

I det 66. minutt satte hjemmelaget inn en ball bak Boltons målvakt Alnwick, men ble avblåst for offside.

Det endte med seier til Bolton Wanderers, men det var bare såvidt.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.