28. mai 2024

Velkommen til supportercupen

Vi har fått e-post fra supportercuplederen Trond Fuhre. Dette skriver han:

Hei alle sammen! 
Det er helt fantastisk. Supportercupen arrangeres lørdag 9. juni og blir den 28 utgaven av vårt flaggskip. I år er det 32 lag påmeldt og AFC Wimbledon er den siste supporterklubben som er påmeldt. WBA måtte trekke laget, men heldigvis kunne Endre Kleiven & co stille et lag (pulje B). De første kampene starter kl. 09.00.

En påminnelse til alle deltagerklubbene: Spillere skal være godkjent medlem av supporterklubben. Husk å innlevere spillerliste i forkant av første kamp (sekretariatet).
Se vedlegg. 

I år deltar fem (5) lag i vår juniorturnering. Se spilleoppsett vedlagt. Lagene har mottatt egen e-post med detaljer om sin turnering. De spiller på naturgresset fra kl. 10.00.
LUSCOS har invitert Mel Sterland til Nordre Åsen og en Oslo helg sammen med supporterklubben. Den energiske og skuddglade høyre backen spilte for Leeds United mellom 1989 og 1994. Han spilte en (1) landskamp for England og for The Whites spilte han 114 kamper (16 mål). 56 åringen er født i Sheffield og signerte kontrakt med  Sheffield W i 1978. Han spilte hele 347 (49 mål) kamper for The Owls. Hans kallenavn er «Zico», det sier det meste. Vi ønsker han velkommen til Supportercupen og bra jobbet LUSCOS.
– Vi minner om at Supportercupen er et alkoholfritt arrangementet.
Røde Kors Nittedal er på plass om ulykken er ute som spiller og Rygg & Rebab Fornebu vil gi deg behandling om du ha vondt i muskler og ledd (Naprapat behandling).
Supportercupen og quiz hører sammen. TIPS vil utfordre deltagerklubbene. Den starter ca kl. 11.00. Arnfinn Danielsen (speaker) vil gi nærmere beskjed om konkurransen.
Skeid vil være på plass og de har ansvaret for kiosksalget. Det vil ha to (2) forskjellige utsalg på området. 
Geir Andersen er dommeransvarlig. Hans dommerstab har lang erfaring med å dømme under Supportercupen.
Garderober: I det nye og gamle hovedbygget. Damegarderoben er merket på døren. Husk å ta med viktige private eiendeler (lommebok, klokke, mobil osv). Ikke la det ligge igjen i garderoben.
Bruk av spillevester: De lånes ut fra sekretariatet. Lagleder er ansvarlig å levere riktig antall tilbake etter bruk.
* SBF/styret har utlodning av sponsorpremier under turneringen. Informasjon gis av speaker.
Vi legger ut fortløpende resultater av kampene: www.supporterunionen.no Under fanen Supportercupen – Live oppdateringer.
Kvelds-arrangementet er som vanlig på The Scotsman pub i Oslo sentrum
 
– Vi starter kl. 20.15 (3 etasje, Event Room) med premieutdeling og Årets Supporter Sven Ole Høvring (Derby County) vil få sin fortjente hyllest og trofé.
 
– Vi har vår egen bar og her kan du bestille mat om du er sulten. 
Det er bare å glede seg. Vi håper de fleste deltagerklubbene har mulighet til å delta. 
Aldersgrense: 18 år. Spillere som er yngre en 18 år kan være med på premieutdelingen.
Spørsmål om turneringen kan stilles til undertegnede.
E-post: trond@supporterunionen.no & mobil: 48237059
Vi ønsker dere alle velkommen til Supportercupen 2018.
Mvh
Trond Fuhre
Supportercupleder

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese