16. juli 2024

Ventetiden er snart over

adkinsSiden Neil Lennon fikk fyken som manager i april, har Bolton vært uten fast manager. Nå skal derimot ventetiden snart være omme. I følge lokalavisa «The Bolton News» skal et siste intervju med den siste kandidaten foregå i løpet av dagen. 

Navnet på hvem som nå skal sitte på møterommet med Wanderers’ styreformann Ken Anderson er foreløpig ukjent, men det spekuleres i at alt omkring managersituasjonen i klubben skal være over i løpet av uka.

Nigel Adkins, som tidligere har blitt nevnt som favoritt, leder fortsatt an i kampen om å få jobben. Nå mot slutten har det derimot dukket opp to nye navn som visstnok skal være aktuelle. Steve Cotterill, som ledet Bristol City til ligatittelen i League One for to sesonger siden er en av disse. Den andre er Brian McDermott, som for ikke lenge siden ledet Reading i Premier League.

Grunnen til at så mange har blitt koblet til den ledige managerstolen er åpenbar i følge Anderson; «Dette er en av de viktigste periodene i klubben på mange år. Det er viktig å få orden på klubben igjen, og derfor vil jeg snakke med så mange aktuelle kandidater som mulig. Jeg ønsker å være 100% sikker på ansettelsen, og derfor må jeg også grave dypt»

Oppdag mer fra Trotters online

Abonner nå for å fortsette å lese og få tilgang til hele arkivet.

Fortsett å lese