19. april 2024

Bolton tok en viktig seier på bortebane. Foto: bwfc.co.uk

Det ble 1-0 seier for Bolton mot Exeter, men de måtte jobbe hardt for poengene. Klipp fra kampen nederst.

Det eneste målet i kampen kom etter 27 minutter i første omgang. Målscorer var Conor Bradley og det var Joshua Sheehan som hadde den målgivende passningen.

Les hele Match report her

Det måtte en fantastisk defensiv oppvisning, uten den skadde duoen Ricardo Almeida Santos og Eoin Toal, i andre omgang for å se en 1-0-seier som holder Bolton på femteplassen i League One med syv kamper igjen.

Boltons trener Ian Evatt. Foto: bwfc.co.uk

-I thought first half, we were breath-taking again. I thought some of our play was outstanding and we arguably should have put the game to bed. We had some really good moments but our last pass and last decision wasn’t tight enough, sier trener Ian Evatt til The Bolton News.

Videre sier Evatt:

-But the goal was really well worked. I thought the way we built from back to front, the calmness was excellent. These  (Exeter) have won their last four home games and we were always going to start to fatigue after last weekend.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.